Uw belastingen in control?
 

Onze fiscale expertise

Natuurlijk kunt u bij ons terecht op het brede fiscale terrein. Daarnaast hebben wij onze fiscale focus gericht op de omzetbelasting. Dit klinkt als een 'onschuldige' belastingsoort, maar gesteld kan worden dat dit een gecompliceerde belasting is, met, zo lijkt, meer uitzonderingen dan regel. Door deze focus kunnen we organisaties, zowel profit en non-profit, gedegen bijstaan.     


Voor ons is dat niet van toepassing...

Bij non-profit organisaties heerst deze gedachte nog te vaak, met de nodige risico's die men zelfs in privé kan lopen. Hoezo omzetbelasting? Hoezo vennootschapsbelasting?  Onze FAS (Fiscale AdviSum Scan) geeft dan de duidelijkheid, ter voorkoming van vergaande risico's. Uiteraard is de FAS ook een uitstekend compliance-middel voor profit-organisaties.


Onenigheid met de belastingdienst?

Dat is vervelend, maar u moet wel opkomen voor de rechten die u heeft! Die onenigheid bestaat dan vaak aan een verschil van inzicht tussen partijen. Wellicht kunnen wij u ook hier in bijstaan!


Ons specialisten netwerk

De Nederlandse fiscaliteit is uitgebreid. Onze fiscale-advisering gaat diep. Voor hele specifieke fiscale vraagstukken kunnen wij gebruik maken ons specialistennetwerk. Goed om te weten!

© Copyright AdviSum