maatschappelijke sector in beweging...


De non-profit heden ten dage is een professioneel bedrijf. Met tal van uitdagingen, risico's en bovenal een maatschappelijke verantwoordelijkheid. AdviSum ondersteunt op divers gebied organisaties binnen deze sector.

Audit

Voor het maatschappelijk verkeer, de subsidieverstrekker of andere redenen, wenst de organisatie dat een accountant de verantwoording onderzoekt. Voor non-profit organisaties, klein tot middelgroot, hebben wij een effectieve en efficiënte methode ontwikkeld.

Bestuursadviseur

Een schat van ervaring kunnen delen, laat andere organisaties vermenigvuldigen! AdviSum deelt en is daarnaast een sublieme sparringpartner voor het bestuur.

Subsidies

Heeft u een project, dan nog de funding. Een projectplan is een vereiste! Welke partijen zijn er die wellicht willen bijdragen? Denkt u ook aan een adequate registratie, tussentijdse verantwoording en eindverantwoording. 

Zullen wij met u meedenken?

opleidingen

Specifiek voor de non-profit heeft AdviSum een aantal workshops ontwikkeld, die aansluiten op de praktijk van de professionals in de non-profit, naast de maatwerktrajecten, afgestemd op de betreffende organisatie. 

     kom in contact

 
info@advisum.nl
0344 - 66 45 32

© Copyright AdviSum